luni, 15 decembrie 2008

Am jeep, deci sunt taran...

Imi plac masinile de teren, dar nu in oras si cu atat mai putin in Bucuresti. Ele isi au rostul lor, atunci cand mergi pe teren accidentat. In oras sunt eficiente daca vrei sa parchezi pe scuarul cu flori. Dar problema nu o reprezinta masina de teren in sine, ci soferul ei. 
Unde vezi un blocaj in trafic, poti fi sigur ca in 90% din cazuri e vorba de un jeep parcat aiurea, dar care are avariile pornite, si asta ii da dreptul sa ingreuneze traficul, si asa sufocat de numarul mare de masini. 
Nu mai departe de ieri, incercam sa ies dintr-o parcare care avea atat intrarea cat si iesirea pe aceeasi poarta. Pana aici nici o problema, pe o banda intrau masinile in parcare, si pe cealalta ieseau. Si intrau multe masini in parcare. Problema e ca pe sensul de iesire, era parcat un jeep, binenteles, cu avariile pornite, ceea ce in viziunea soferului, ii dadea tot dreptul sa parcheze acolo. Abia dupa 5 minute de apostrofari din partea celor care incercau sa intre, pentru ca da, din cauza lui nu au mai iesit masini din parcare, iar cei care incercau sa intre, nu mai aveau unde sa parcheze. Si uite asa un SMecher, a reusit sa blocheze vreo 30 de masini, doar pentru ca parintii lui nu au avut bani de prezervative intr-o seara, si 9 luni mai tarziu a aparut si el pe lume.
Si ca el sunt multi, si e pacat ca prostia nu doare...

Niciun comentariu: